»EGE.«

NEAM MUTAT PE : www.allfiction.net/ege , Va asteptam cu DNS !
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Tutorial Instalare Top Five FULL

In jos 
AutorMesaj
Pu$t!U # eGe.
Administrator
Administrator
avatar

Mesaje : 108
Reputatie : 2
Data de inscriere : 13/07/2011
Varsta : 26
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Tutorial Instalare Top Five FULL    Joi Iul 14, 2011 3:35 am

Titlu: top five

Descriere: arata statistici in josul pagini sau in panou pe una din parti ale temei

Autor: RMcGirr83

Fisiere ce trebuiesc modificate:

- index.php
- styles / prosilver / template / index_body.html
- styles / subsilver2 / template / index_body.html (depinde ce tema folositi si ce baza are)

Fisiere ce trebuiesc incarcate pe host:

- din arhiva top_five / includes / top_five.php copiem in forumultau / includes /
- din arhiva top_five / language / en / mods / top_five.php copiem in forumultau / language / en / mods /
- din arhiva top_five / styles / prosilver sau subsilver2 / template / top_five_body.html copiem in forumultau / styles / temata / template /

ATENTIE !! Daca ai tema bazata pe prosilver copiezi fisierul din tema prosilver , daca ai tema bazata pe subsilver2 copiezi fisierul din tema subsilver2.

Instalare MOD:

Pasul 1. Deschidem fisierul index.php

cautam linia:



Cod:
// Assign index specific vars





adaugam inaintea acestei linii:



Cod:
include($phpbb_root_path . 'includes/top_five.' . $phpEx);





iesim si salvam fisierul ...

Pasul 2. Deschidem styles/prosilver/template/index_body.html:

cautam linia:



Cod:
<!-- IF S_DISPLAY_ONLINE_LIST -->





si adaugam inaintea acesteia:



Cod:
<!-- INCLUDE top_five_body.html -->





iesim si salvam fisierul ...

Pasul 3. Deschidem styles/subsilver2/template/index_body.html:

cautam linia:



Cod:
<!-- IF S_DISPLAY_BIRTHDAY_LIST -->





adaugam inaintea acestei linii:



Cod:
<!-- INCLUDE top_five_body.html -->





iesim si salvam fisierul ...

ATENTIE !! Pasul 2 si pasul 3 nu trebuiesc facuti amandoi ci doar tema pe care o folosesti una dintre ele sau baza temei tale care nu poate fi decat una dintre ele (prosilver sau subsilver2)


Pentru traducere mod in limba romana

Intrati in forumultau / language / en / mods / top_five.php si cautati liniile:


Cod:
'NEWEST_TOPICS' => 'Newest Posts',
'TOP_FIVE_ACTIVE' => 'Top Active Users',
'TOP_FIVE_NEWEST' => 'Newest Users',





Pentru a face din top 5 in top 10

Intrati in forumultau / includes / top_five.php si dati edit la fisier:

cautati linia:



Cod:
$result = $db->sql_query_limit($db->sql_build_query('SELECT', $sql_ary), 5);





si o inlocuiti cu


Cod:
$result = $db->sql_query_limit($db->sql_build_query('SELECT', $sql_ary), 10);





apoi cautati linia:


Cod:
$result = $db->sql_query_limit($sql, 5);





si o inlocuiti cu:



Cod:
$result = $db->sql_query_limit($sql, 10);





si ultima linie de modificat. cautati:



Cod:
$result = $db->sql_query_limit($sql, 5);





si inlocuiti cu:



Cod:
$result = $db->sql_query_limit($sql, 10);





iesim si salvam fisierul ... Pentru o functionare imediata , mergeti in ACP si apasati pe butonul Purge the cache si apoi Yes
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://egecom.omgforum.net
 
Tutorial Instalare Top Five FULL
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» [Tutorial] Cum sa faci un sistem de logare/inregistrare!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
»EGE.« :: ▄▀● EGE | Link-uri ●▀▄ :: ▄▀● EGE | phpBB3 ●▀▄ :: •» Tutoriale «•-
Mergi direct la: